Stojanović: Zvezdini navijači se uvek snađu da dođu na stadion!

– Ne verujem da naših navijača neće biti, jer oni uvek pronađu način da dođu na stadion. Verujem da će organi reda učiniti sve da utakmica prođe bez incidenata – rekao je trener crveno-belih pred utakmicu u Novom Pazaru.

U četvrtak se igraju utakmice 24. kola Jelen Super Lige, a derbi kola igra se uNovom Pazaru, gde će domaća ekipa dočekati Crvenu zvezdu.

Crveno-beli jure 14. uzastopnu pobedu, a trener kluba sa Marakane, Slaviša Stojanovićizjavio je da njegovi igrači moraju biti strpljivi.

– Očekuje nas novi ispit i dokazivanje, odlazimo ekipi koja na svom terenu teško gubi bodove, a biće i jako motivisani jer žele da se plasiraju u evropsko takmičenje. Mi moramo da budemo strpljivi, skoncentrisani i da se držimo dogovora. Zbog specifične situacije ovo je više od obične utakmice i nemamo prava na kiks –  rekao je Stojanović na konferenciji za medije  i dodao da se nada da će na stadionu u Novom Pazaru biti pristalice Zvezde:

– Fudbal se igra zbog navijača, publika u Novom Pazaru ceni fudbal i zato dolazi u velikom broju, kao i naši navijači. Retko gde imamo manje navijača u odnosu na protivničku ekipu, a to će sutra biti slučaj. Ne verujem da naših navijača neće biti, jer oni uvek pronađu način da dođu na stadion. Verujem da će organi reda učiniti sve da utakmica prođe bez incidenata – zaključio je Stojanović.

Utakmica 24. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 16 sati.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO