Sve spremno za koncert Džibonija

Za koncert splitskog kantautora Džibonija, u petak 25. oktobra u Kombank areni, ostalo je još malo ulaznica za nivo 400 i fan pit i organizatori očekuju da će karte do petka biti rasprodate.

Untitled-1

Džiboni će u Areni izvesti hitove “Libar”, “Posoljeni zrak, razlivena tinta”, “Žeđam”, “Zamoli me”, “Činim pravu stvar”, “Oprosti”, kao i pesme sa aktuelnog albuma “20 Century Man” koji je objavljen širom Evrope, najavila je AAA produkcija.

“Nemam tremu na klasičan način. Kad čovek radi koncert za 10.000 ljudi, to je kao da zovete hiljade ljudi na svadbeni ručak. Veliki je to pritisak i obaveza. Ne smem da omanem, mora sve da bude postavljeno kako treba na stolu”, rekao je kratko Džiboni u susret koncertu.

Pored pratećeg benda, podršku će mu dati dva gitarska virtuoza – Stiv Stivens, gitarista Bili Ajdola, i Vlatko Stefanovski.

Gosti će biti i pevačica Maja Azucena, Londonski gospel hor i harizmatični pevač Damir Urban.

Nastup jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača 25. oktobra u Kombank areni razlikovaće se od njegovih prethodnih koncerata po tome što se neće prenositi uživo putem televizije.

Ulazi u Arenu biće otvoreni od 19 časova, a organizatori apeluju da posetioci dođu što ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima.

Preostale ulaznice mogu se nabaviti po ceni od 3.490 za fan pit, 2.490 za nivo 400 I kategorija, 2.190 za nivo 400 II kategorije i 9.990 dinara za lože.

Izvor: Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO