Teorija zavere: Video dokaz da avion NIJE udario u „bliznakinje” 11. septembra?

Mnogo ljudi je i danas, više od decenije nakon napada Al Kaide na Njujork i Vašington, skeptično po pitanju onoga što se zaista dogodilo 11. septembra 2001. godine. Najveći broj njih veruje da napad nije bio rezultat akcije terorista, već pažljivo planirana nameštaljka Vlade SAD.

Nedavno otkriven video navodno zabeležen 11. septembra, ali iz potpuno drugog ugla u odnosu na snimak koji je prikazan na televiziji, daje teoretičarima zavere još materijala.
Autor video koji je na Jutjubu za samo nekoliko dana sakupio preko 2 miliona pregleda, ističe dve pojedinosti koje nije moguće objasniti „zvaničnom” teorijom.
Prvo, avion je u drugu zgradu Svetskog trgovinskog centra jednostavno uleteo kao „nož u puter” pre nego što je eksplodirao unutra. Kao što primećuje kreator snimka, avion ne može da probije čeličnu strukturu zgrade kao što se vidi na snimku.
Druga pojedinost još je šokantnija, smatra autor videa!

Usporeni snimak otkriva da jedno krilo aviona, pre nego što je udario u zgradu, prolazi IZA zgrade koja je daleko iza kula bliznakinja!
Obe ove pojedinosti su dokaz, smatra autor klipa, da je snimak koji je 11. septembra obišao svet, zapravo samo rezultat pažljive kompjuterske montaže.

Pogledajte i sami sporni snimak:

Sandzakhaber / izvor: pressonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO