TRAVIO: Dvoje dece do 15 godina gratis 

Nadomak dvomilionskog grada Antalije, na oko 14 km od samog centra, nalazi se jedan od hotela koji predstavljaju pravi izbor za porodičan odmor. To je hotel “Kervansaray Kundu”

Nadomak dvomilionskog grada Antalije, na oko 14 km od samog centra, nalazi se jedan od hotela koji predstavljaju pravi izbor za porodičan odmor.
To je hotel “Kervansaray Kundu”, a karakterišu ga, kako vrhunska usluga i briga o gostima, tako i brojni sadžaji koji će boravak ovde učiniti savršenim.


Ovaj hotelski kompleks po kategorizaciji ima 5*, pruža ultra all inclusive uslugu i ima ukupno 400 soba, različitih tipova, od standardnih, pa do porodičnih.

Posebno treba istaći da skoro sve sobe, osim porodičnih, imaju direktan ili bočni pogled na more, pa je u prelepoj boji mediteranskog mora, moguće uživati i iz samih soba, ali je za to svakako bolje otići na privatu plažu hotela.

Da bi se boravak gostima učinio još pristupačnijim, ovaj hotel je jedan iz popularne ponude turističke agencije “TRAVIO”, nazvane “dvoje dece gratis”, tako da je u njemu omogućen boravak u standardnim sobama za dvoje dece uzrasta do 15 godina, a da se pritom za njih ne plaća smeštaj u hotelu, što će svakako dodatno olakšati vašu odluku da baš ovde provedete porodični odmor.

A ako kojim slučajem hotel „Kervansaray Kundu” ipak ne ispunjava neki od vaših zahteva, što je malo verovatno, posetite agenciju ” TRAVIO” i izaberite nešto iz bogate ponude, sigurni smo da ćete naći hotel za vaš savršen odmor.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO