Trener Trstenika zadovoljan žrebom: Možemo da se nosimo sa Pazarcima

pazar

Trener fudbalskog srpskoligaša Trstenika, Ivan Radivojević, rekao je da poštuje Novi Pazar, ali da će pokazati da može da se nosi sa tim superligašem u šesnaestini finala Kupa Srbije.

“Svakako je da poštujemo Novi Pazar jer su izuzetno kvalitetna ekipa, ali ćemo na svom terenu staviti sve raspoložive snage i odigrati koliko budemo bili u mogućnosti. Cenimo ih i poštujemo ih, ali ćemo se potruditi da pokažemo da možemo da se nosimo sa njima”, rekao je Radivojević.

 

Žrebom u Staroj Pazovi odlučeno je da Trstenik 25. septembra dočeka Novi Pazar u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Trstenik je u pretkolu eliminisao člana Prve lige Srbije Timok iz Zaječara pred oko 1.000 gledalaca, a Radivojević je istakao da očekuje bar dvostruko više ljudi na duelu sa Novim Pazarom.

“Protiv Timoka je bilo hiljadu, a sada nam dolazi ekipa iz Super lige, koja budi veliko interesovanje u našem kraju. Apsolutno očekujem veliki broj gledalaca, ipak smo samim prolaskom u šesnaestinu finala napravili izuzetan uspeh, čast nam je što ćemo igrati to”, kazao je trener ekipe iz Trstenika.

Trener Novog Pazara Milan Milanović rekao je da je zadovoljan činjenicom da će taj superligaš u šesnaestini finala Kupa Srbije gostovati Trsteniku.

“Želeo sam da u ovoj fazi Kupa gostujemo relativno lakšem protivniku, kao što posle toga ocekujem da na našem stadionu ugostimo neku od najboljih ekipa u Srbiji”, rekao je Milanović.

On je ocenio da je njegov tim veliki favorit u utakmici koja će se igrati 25. septembra u Trsteniku.

“Uz svo uvažavanje rivala, ako budemo pravi ići ćemo dalje. Trsteničani su mi potpuna nepoznanica, potrudićemo se da saznamo nešto više o tom timu. Ipak, njihov plasman među 32 najbolja sastava u Kupu i liderska pozicija koju drže u istočnoj grupi Srpske lige govore da poseduju određeni kvalitet”, kazao je Milanović.

Izvor: Blic.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO