UBISTVO UŽIVO! Momak hadnokrvno “izručio” nekoliko metaka u dvojicu pripadnika Zlatne zore u Grčkoj ! (video-UZNEMIRUJUĆI PRIZOR)

109

Dvojica članova ultradesničarske partije Zlatna zora ubijeni su početkom meseca u atinskom predgrađu Neo Iraklio. Na snimku sigurnosnih kamera koji se pojavio na internetu vide se ubice koje hladnokrvno pucaju u telo i glave žrtava.

Snimak prikazuje četiri osobe koje stoje i pričaju nasred ulice, za samo nekoliko trenutaka nastaje komešanje i dva mladića beže sa lica mesta. U narednom momentu dve neidentifikovane osobe sa kapama na glavi munjevito su prišle dvojici ultradesničara. Napadač je ispalio nekoliko metaka u stomak prvoj žrtvi, dok je drugoj prišao na samo nekoliko santimetara i rafale ispalio u glavu.

Mladić je pobegao u nepoznatom pravcu sa saučesnikom, koji je sve vreme stajao sa strane i verovatno čuvao stražu.

Hladnokrvna likvidacija dogodila se 1. novembra, a grčka policija je odmah pokrenula istragu, međutim, počinioci su još uvek na slobodi.

Pucnjava je usledila samo nekoliko nedelja nakon podizanja optužnice protiv šest poslanika grčkog parlamenta iz redova Zlatne zore zbog njihove umešanosti u “zločinačku organizaciju” kao deo obračuna protiv ultradesničara nakon ubistva antifašističkog aktiviste i repera Pavlosa Fisasa (34).

Pogledajte video-snimak: 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5aQJ5DGQxro

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO