Vučić: Odgovoriću na sve optužbe Radulovića, potpuno čistih ruku

Prvi potpredsednik vlade u ostavci Aleksandar Vučić izjavio je danas da je, u vezi s optužbama koje je na njegov i račun vlade izeno bivši ministar Saša Radulović, dostupan svim državnim organima i da očekuje da bude pozvan, te da će odgovoriti na sva pitanja.

“Sve drugo će nakon toga preduzeti nadležni državni organi. Očekujem da budem pozvan i da u najkraćem roku odgovoram za sve što mi se stavlja na teret. Važno je da državni organi sve ispitaju, da mene ispitaju, nisam se obogatio ni za jedan dinar, ponosno izlazim kao potpuno čistih ruku”, rekao je Vučić.

Podsetivši da je Radulovića u vladu doveo jer je imao dobre ideje i namere, ali, kako je rekao, u međuvemenu se on pretvorio u političara kog više zanima kampanja, što je, dodao je, najvažnija razlika između Radulovića i (Lazara) Krsića, a koga vidi i u novoj u novoj vladi.

Upitan da prokomentariše trvdnje bišeg ministra Radulovića da su iz njegovog (Vučićevog) kabineta stizali nalozi direktorki Fonda za razvoj da skuda blokade s tajkunskih firmi, Vučić je rekao da je u međuvremenu proverio i da su u pitanju predmeti Gorana Perčevića i Žunića, “čuvenih naprednjaka”.

“Ako ste čuli da je i jedan od njih vezan za Srpsku naprednu stranku na bilo koji način molim vas da me javno linčujete, Toliko o tvrdnjama koje neki ljudi iznose”, naveo je Vučić.

sandžakhaber / izvor: Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO