Vučićević: Neki moji fudbaleri su previše poleteli

Trener Novog Pazara Nebojša Vučićević rekao je da su njegovi fudbaleri spremni za veliku borbu sa Bačkom, kojoj će gostovati u utakmici 29. kola Superlige Srbije.

“Ne smemo da ponovimo prvo poluvreme iz Kruševca, gde nismo ličili na ekipu. Priželjkujem trijumf, ali pobedničke ambicije verovatno ima i domaćin. Približnog smo kvaliteta, verujem da ćemo ostati neporaženi, a probaćemo da uradimo i nešto više. Nemamo šta da izgubimo, pa nećemo igrati zatvoreno”, rekao je Vučićević.

 Bačka je 14. u Superligi Srbije i ima 24 boda, a prati je Novi Pazar sa četiri boda manje. Utakmica ovih rivala u Bačkoj Palanci zakazana je za nedelju od 17.00 časova.

“Nemamo kadrovskih problema, kao uoči poslednjeg gostovanja Napretku. Tada sam trojicu prvotimaca čuvao od eventualnih parnih kartona, koji bi ih sprečili da zaigraju u nedelju. Biće i promena u timu, dve ili tri. Neki su previše poleteli i na terenu pružaju mnogo manje od očekivanog”, dodao je Vučićević.

Novi Pazar i Bačka su prošle jeseni na Gradskom stadionu odigrali nerešeno 1:1, posle čega je pazarski superligaš nanizao rekordnih osam poraza u elitnom takmičenju.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO