Zakopao pravo blago ! Na ljudima je da ga nadju

44

Zbog želje da ostane iza njega nešto vredno pomena,američki multimilioner Forest Fen (82), koji je oboleo od raka bubrega zakopao je pravo pravcato blago .A sve zbog toga da bi  naterao ljude da izađu iz svojih kuće i da počnu da istražuju svet oko sebe….

Ovaj multimilioner Forest Fen je zakopao pravo blago koje je vredno vredno nekoliko miliona dolara u nadi da će Amerikance naterati da podignu malo zadnjicu sa kauča i izađu napolje da vide svet u kome žive.

Forest je pre tri godine sakrio je kovčeg pun zlatnh novčića,dijamanta kao i smaragda,a  sve u nadi da će ohrabriti ljude tj Amerikance da istražuju svet oko sebe umesto istražuju svet preko svojih  TV programa.

On je medijma rekao” Izvedite svoje dete napolje,odvedite ih na pecanje i udaljite ih od njihovih računara i raznih elektronskih aparata poručio je  današnjim roditeljima.

45

Do sada Ovaj multimilioner je primio neverovatnih 7.500 mejlova,u kojima mu neki zahvaljuju,dok ga drugi pitaju za smernice  odakle bi počeli svoje pronalaženje srkivenog zakopanog milionskog  blaga.Inače, i sam Forest je bio tragač za blagom.Kao pilot tokom Vijetnamskog rata, tokom koga je dva puta oboren u Južnom Vijetnamu i Laosu, u pauzama između misija tražio je drevne artefakte.

Vratio se kući u Santa Fe 1970-ih i otvorio galeriju,lansirajući svoju uspešnu karijeru prodavca umetnina. 20 godina kasnije na žalost rak bubrega je potpuno promenio njegov izgled, ali ga nije porazio.Doktori su mu dali 20 odsto šanse da preživi u naredne tri godine,ta koda je on došao na ideju da o skrivenom blagu da bi nešto vredno ostalo posle njega osim novca…

“Veliki deo mene nalazi se u tom kovčegu sa blagom.Osećao sam kako to nešto izlazi iz mene dok sam poslednji put zatvarao poklopac” – izjavio je američkim medijima multimilioner Forest Fen.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO