Zatrić: Treba nam meč sezone!

937

Novi Pazar – Kapiten odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je danas da njegova ekipa ima šansu da pobedi Vojvodinu u trećem meču polufinala plej-ofa, ali da će biti potrebno da igrači prevaziđu svoje mogućnosti.

“Za produžetak serije treba nam najbolji meč u sezoni. Posle fijaska u kupu, Vojvodina je podigla formu i trenutno igra najbolju odbojku od svih učesnika doigravanja. Neophodno je da uđemo u dobar ritam prijema i servisa, uz veliku podršku sa tribina”, ocenio je Zatrić.

Vojvodina je dobila prethodne dve utamice u Novom Sadu (3:1, 3:0) i ima prednost od 2:0 u polufinalnoj seriji na tri pobede, a treći susret na programu je sutra od 18.00 u novopazarskoj dvorani Pendik.

“U prvom meču dominirali su u servisu i bloku, a mi smo dosta grešili kod servisa, želeći da im pomerimo prijem i olakšamo sebi posao u bloku i odbrani. To nam se niie isplatilo, osim u prvom setu. Drugi meč izgubili smo maksimalnim rezultatom, ali mislim da smo tu imali veću šansu. Ispustili smo prednost od 23:19 u drugom setu”, istakao je Zatrić.

Novopazarci su imali primedbu na suđenje u drugoj utakmici, posebno na odluku kod set-lopte za tu ekipu u finišu drugog seta, pri vođstvu od 24:23.

“Suđenje u drugom meču ne želim da komentarišem, a pomoćni sudija (Zoran Radovanović) zna šta mislim o njemu. Rekao sam mu to pred glavnim arbitrom (Igorom Miljkovićem) i delegatom (Dušanom Keserom)”, kazao je Zatrić.

U drugom polufinalu igraju Crvena zvezda i Partizan, a trenutni rezultat je 1:1.

izvor: rtvnp.rs