Zbog keca, dečaci pobegli u šumu

dnevnikNovi Pazar : Prestravljeni roditelji iz Novog Pazara nestanak 14-godišnjeg i osmogodišnjeg sina prijavili policiji, a dečake posle više sati našao rođak.

Umanjena ocena iz vladanja napravila je pre dva dana pravi košmar jednoj novopazarskoj porodici… Majka dvojice dečaka otišla je na roditeljski sastanak 14-godišnjeg sina, a kad se vratila, u kući nije zatekla ni starijeg dečaka, koji ide u osmi razred, ni njegovog šest godina mlađeg brata.

Čitave noći prestravljeni roditelji i njihovi rođaci tražili su dečake… Ujutru, oko 9:30, obavestili su policiju, pa je za dečacima krenula još ozbiljnija potraga – priča naš izvor.

Srećom, sat i po kasnije jedan od rođaka našao je braću u šumi, u blizini naselja. Dvojica dečaka sedela su pod drvetom!

Kad su ih našli, mališani su ispričali da je starijem sinu smanjena ocena iz vladanja, da on to nije rekao roditeljima i da se plašio kako će majka reagovati!

Poveo je i mlađeg brata i rešio da pobegne od kuće… Kad je pao mrak, nisu imali kud, seli su pod drvo u šumi i tu dočekali jutro – ispričao je naš izvor.

Strah od kidnapovanja

Paniku među rođacima dodatno je povećala i priča o kombiju koji širom Srbije kidnapuje decu! Novim Pazarom odmah je krenula glasina da su mališani kidnapovani.

Izvor : SandzakHaber.Net / Kurir-Info.rs / Mondo.rs

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO