Zdravo Evropo – džins iz Srbije

zdravo evropo - dins iz srbijeUz podršku Regionalne razvojne agencije Sandžaka (SEDA) i USAID Projekta održivog lokalnog razvoja, osam novopazarskih proizvođača džinsa odlazi na Međunarodni sajam mode u Berlin.

Za predstavnike ovih firmi u prostorijama SEDA-e danas je počela obuka iz oblasti poslovne komunikacije.

Predstavnici osam proizvođača džinsa, okupljenih u Klasteru“ASSTEX“, danas su u prostorijama Regionalne razvojne agencije Sandžaka “SEDA”  započeli obuku iz oblasti poslovne komunikacije  kako bi se što bolje predstavili potencijalnim poslovnim parterima na Međunardnom sajmu mode u Berlinu.

-Oni će nastupiti pod sloganom “Zdravo Evropo-džins iz Srbije”.-kaže direktor “SEDA” Samir Kačapor.- Mi smo potpisali sporazum o finansiranju ovog projekta sa USAID Programom lokalnog održivog razvoja tako da će naši proizvođači moći ne samo da odu na ovaj sajam već i da potpišu neki za njih važan ugovor. Na sajmu u Berlinu pojaviće se naši najpoznatiji  brendovi iz oblasti proizvodnje džinsa.

Međunarodni sajam mode u Berlinu održava se od 14. do 16. januara i novopazarske firme već imaju ugovorene poslovne razgovore sa dvadesetak potencijalnih kupaca  iz različitih delova sveta.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO