Koncert Tropico banda – poklon maturantima

Novi Pazar – Koncert Tropiko benda, koji je sinoć odžan na gradskom šetalištu, uprkos kiši i lošim vremenskim prilikama, okupio je značajan broj mladih, kako iz Novog Pazara tako i susednih opština. Iako je u publici bilo različitih generacija, od najmlađih pa do onih malo starijih koji vole tu vrstu muzike, koncert je bio svojevrstan poklon maturantima od Grada Novog Pazara.

Dilema da li će zbog popodnevnog nevremena, najavljeni koncert uopšte biti održan u zakazanom terminu, razrešena je kada je gradsko šetalište preplavio veliki broj mladih ljudi, kojima kiša nije uspela da pokvari raspoloženje i želju za dobrom zabavom.

Koncert Tropiko benda održan je na obostrano zadovoljstvo, potvrdili su maturanti, ali i pevač tog popularnog muzičkog sastava, Aleksandar Cvetković – Sale. On je istakao da se u Novom Pazaru oseća kao kod kuće, a prva asocijacija na ovaj grad su mu, kako kaže, prijatelji.

Koncert je potvrda da novopazarska mladost prkosi čak i nevremenu – istako je član Kabineta gradonačelnika, Aladin Imamović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO