Kosanović: Do dobrih rezultata strpljivo i koncentrisano

Novi Pazar – Fudbaleri Novog Pazara na Gradskom stadionu sutra od 17 časova dočekuju kruševački Napredak u utakmici 25. kola Superlige Srbije. Trener plavih Milorad Kosanović pred sutrašnji meč vjeruje da njegov tim ima snage i znanja da dođe do dobrog rezultata.

Izvjesno je da će zbog rezultata i ambicija fudbalera Novog Pazara tribine Gradskog stadiona biti krcate.

Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da će od svojih igrača tražiti da igraju maksimalno požrtvovano, i da u narednim utakmicama protiv ekipa koje se bore za opstanak odigraju maksimalno oprezno i koncentrisano.

“Predstoji nam ciklus utakmica koji smo započeli u Subotici protiv ekipa koje su opasne jer se grčevito i snažno bore za opstanak. Mi imamo znanja i snage da te utakmice odigramo maksimalno dobro, moramo igrati strpljivo i biti koncentrisani”, rekao je Kosanović.

Kosanović se kratko na konferenciji za novinare osvrnuo i na period od kako je on preuzeo ekipu Novog Pazara.

“Nekih 17 utakmica koliko sam ja u Pazaru mi smo osvojili 32 boda, sa tim bodovima se ide na prvo mjesto imajući u vidu broj utakmica i procenat osvojenih bodova. Do kraja prvenstva cilj nam je i obaveza osvajanje makar još deset do dvanaest bodova.

Kruševljani su 14. na tabeli sa 24 boda, 15 manje od sutrašnjih domaćina, ekipe Novog Pazara.

Trener Kosanović osim Filipa Arsenijevića koji se oseća bolje, a sa bolom u leđima neće zbog kartona moći da računa na Sotirovića i Jevtovića.

Utakmica je zakazana za srijedu od 17 časova na Gradskom stadionu u Novom Pazaru a sudiće je Dejan Filipović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO