Memić: Zukorlić preko portala tera iz Pazara poslodavce i strane investitore!

Predsednik Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije za Novi Pazar Husein Memić demantovao je tvrdnje pojedinih portala da radnici u novootvorenoj fabrici u Belim Vodama štrajkuju i ne primaju redovno plate. On kaže da radnici i danas rade u dobrim uslovima .Memić je istakao da oni koji to pišu ne žele dobro ovom gradu, jer stvaranje takve slike o Novom Pazaru će oterati investitore iz ovog grada.

Pojedini portali pod Zukorlićevom komandom žele loše ovom gradu. Žalosno je da investitori sve to čitaju i slušaju. Neimenovanim izvorima, kao za vreme Slobodana Miloševića oni izveštavaju da je u toj fabrici haos. Mi živimo u Novom Pazaru i to je lako proverljivo i svi oni žele mogu da provere kako i u kojim uslovima radnici rade. Mi ćemo se truditi da stvaramo pozitivnu klimu i osudićemo one koji žele loše ovom gradu. Istina je da već nekoliko godina profesori u medresi, časni imami i mujezini ne primaju platu po nekoliko meseci i ne uplaćuju im se dorpinosi. Mujezini primaju po 80 evra platu, to je žalosno. Mi to osuđujemo, a Zukorlić je napravio velelepnu kuću, sada gradi u Požegi, gde je trebalo da bude groblje, a ljudi koji tamo rade jedva preživljavaju”, rekao je Memić.

On kaže da lokalna vlast i stranka koju predstavlja podržava sve one koji u ovaj grad dovedu nekog investitora i na taj način zaposle više ljudi.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO