Milovanović: Protiv Novog Pazara na sredini terena

Trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović rekao je danas da će utakmicu protiv Novog Pazara u drugom kolu Super lige Srbije odlučiti borba na sredini terena, ali i umešnost igranja na visokoj temperaturi

“Oni su pretrpeli određene izmene u stručnom štabu i igračkom kadru, ali imaju veoma brz vezni red. Iako su poraženi od Javora, bili su izjednačeni sa Ivanjičanima, ako ne i bolji. Mislim da će utakmicu dobiti tim koji bude kontrolisao sredinu terena i ekonomičnije trošio energiju na ovim ekstremnim temperaturama”, rekao je Milovanović na konferenciji za novinare.

Novi Pazar je na startu superligaškog takmičenja poražen na svom terenu od Javora sa 0:1, dok je Mladost kao gost pobedila Jagodinu rezultatom 3:0.

Fudbaler Mladosti Ivan Pešić ocenio je da se u novopazarskom timu kvalitetom izdvajaju Ivan Obrovac, Predrag Pavlović i Vladimir Radivojević.

“Imaju dobar tim i kvalitetne fudbalere, poput Obrovca, Pavlovića ili Radivojevića. Ipak, ako budemo na svom nivou i primenimo ono što smo radili ove sedmice, onda očekujem povoljan rezultat. Naročito je važno da dobro otvorimo utakmicu”, kazao je Pešić.

Njegov saigrač Miloš Lepović naglasio je da će trijumf u Jagodini dobiti potvrdu samo u slučaju pobede nad Pazarcima.

“Očekuje nas sigurno teška utakmica i svako od nas pojedinačno mora dati svoj maksimum, počev od prvog minuta. Ako ispunimo dogovor iz svlačionice, možemo do tri boda”, dodao je Lepović.

Utakmica između Mladosti i Novog Pazara igraće se u subotu od 18 časova na Gradskom stadionu u Lučanima.

izvor: Akter

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO