Nagrada za vernost Beogradu! Zukorlić dobio još jedan akreditovani program na Internacionalnom univerzitetu – VIDEO

Prema informacijama koje je objavio portal Sandžakpress akreditaciona komisija Ministarstva za obrazovanje i nauku Republike Srbije aktivno radi na akreditaciji 15 obrazovnih programa Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru.

Odlukom akreditacione komisije među prvima je akreditovan obrazovni program filoloških nauka oblast engleski jezik i književnost. Ovih dana očekuje se akreditovanje ostalih obrazovnih programa.

Ovim je u skladu sa najavom rukovodstva Univerziteta i obećanjem premijera Srbije otpočelo otklanjanje višegodišnje nepravde prema ovom Univerzitetu.

Tek sada akreditacijom Internacionalnog univerziteta studenti ovog univerziteta biće konačno ravnopravni sa studentima drugih univerziteta.

Podsetimo Zukorlić je nakon dolaska na vlast SNS-a a pogotovo nakon što je Vučić preuzeo premijersko mesto značajno promenio svoju retoriku prema beogradskim vlastima. Vlast u Beogradu u vreme stolovanja Borisa Tadića bila je dobra, za nju se teralo glasati. Nakon što mu nije akreditovan univerzitet i vraćena imovina koju potražuje, muftija se okreće protiv Tadića na univerzitetu prima Tomislava Nikolića kojeg je prethodno nazivao četnikom.
Agitira da se glasa ali se i kandiduje za predsednika kako bi oslabio demokratski režim.
Nakon toga, formira se vlast u Srbiji a počinje da ćuti predvodi je Vučić. Prvo je govorio dajemo im vremena, nakon toga usledili su ponovni parlamentarni izbori. Vučić u koaliciju uzima Ljajića, a Zukorlić ide u koaliciji sa LDP-om sa kojim nisu prešli cenzus.
U međuvremenu zauzima Novopazarsku banju kao i supermarket kod Bolnice (država ćuti) sam izvodi radove u novopazarskoj banji (država ćuti). U jednom trenutku alarmira i poručuje Vučiću da mu vreme curi i ističe. Prilikom posete Novom Pazaru Vučić saopštava “akreditovaćemo univerzitet” aludirajući na akreditovanje Internacionalnog univerziteta. Zukorlić dobija prostor u medijima, pojavljuje se na gostovanjima na televiziji Pink u kojima toplo govori u Srbiji ali u isto vreme govori pohvalno o Vladi i Vučiću. U trenutku kada se odlučuje da li će Vučić otići u Srebrenicu početkom meseca Ramazana Zukorlić gostuje na televiziji Pink uoči samog Vučićevog saopštavanja da će ići u Srebrenicu. Zukorlić saopštava “U ime svih Bošnjaka Vučić je dobrodošao u Srebrenicu”. Sutradan, Vučić saopštava da će ići u Srebrenicu, na pitanje novinara da li ćete biti tamo dobrodošli? On odgovara, gledao sam pre neki dan na televiziji verski lideri tvrde da sam dobrodošao. Diže se velika prašina oko slučaja Orić a u tom trenutku Zukorliću posle pet godina daju dozvolu za još jedan studentski progam na Internacionalnom univezitetu.



POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO