Održana XXII sednica Gradskog veća

Gradsko veće je održalo svoju XXII sednicu, na kojoj su većnici usvojili predlog Odluke o donošenju Plana generalne regulacije za deo centra naseljenog mesta grada Novog Pazara koji obuhvata deo naselja Novopazarska banja, naselja Pašino guvno, Podbijelje, Industrisku zonu, Čerkez mahala, Svojbor, Jaklja oko Gazilara, delovi naselja Pljevljani, Izbice, Trnava, Osoje, naselje Ćerimidžinica I deo naselja Šutenovac.

Većnici su usvojili izveštaj Radne grupe sastavljene od članova Gradskog veća, koja je izlaskom na lice mesta pokzala da je Veće organ koji se stara o svakom dinaru koji pripada svim građanima I tom prilokom utvrdilu su da su procenjene vrednosti parcela realno procenjene od strane ,,Komisije za procenu tržišne vrednosti zemljišta”. Doneta je Odluke o otuđenju građevinskog zemljišta za dve pacele, dok kod jedne nije doneta Odluka iz razloga što nisu rešeni imovinsko pravni odnosi, rekao je po okončanju sednice član Gradskog veća Nermin Bogućanin.

Većnici su doneli Odluku o finansiranju rekonstrukcije čeličnog samonosećeg dimnjaka centralne kotlarnice JKP ,,Gradska Toplana” , jer se rešenjem ovog problema vodi računa o bezbednosti svih građana u tom delu grada.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO