’Orlići’ Nikoliću: Hoćemo penzije

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić pozdravio je omladinsku reprezentaciju koja je danas stigla u Beograd.

‘Orlići’ su na Novom Zelandu osvojili titulu prvaka sveta,a Nikolić je izrazio nadu da će izabranici Veljka Paunovića uskoro zaigrati za seniorski tim.

“Mislio sam da sam zaboravio da držim govore sreće i zadovoljstva što se tiče fudbala, omladinci su bili odlični. Srećniji sam od njih, jer oni ne mogu da osete koliko su podigli Srbiju posle mnogih produžetaka i golova u zaustvnom vremenu. Karadžić je trebalo da kaže da ćete uskoro zameniti seniore, pošto nismo zadovoljni njihovim rezultatima. Oni moraju da uče od mladjih, kao što sam ja od vas dosta naučio sada”, rekao je Nikolić na svečanosti u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Posle predsednikovog govora dogodila se duhovita situacija, jer su omladinci skandirali da žele nacionalne penzije, na šta ima je Nikolić rekao da im to sleduje posle uspeha na Novom Zelandu.

Nikolić je od omladinaca na poklon dobio loptu i dres Srbije sa potpisima svih igrača.

Omladinci Srbije ostvarili su istorijski uspeh osvojivši titulu šampiona sveta za fudbalere do 20 godina, pošto su u finalu posle produžetaka pobedili odgovarajuću selekciju Brazila sa 2:1.

izvor: B92

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO