Premijer liga zove Adema Ljajića: Sabatini za dva dana završava transfer u Aston Vilu

Nije uspeo sa Mančester junajtedom kad je bi tinejdžer, ali sedam godina kasnije po svoj prilici će Adem Ljajić da zaigra u Premijer ligi. Njegova nova destinacija trebalo bi da bude Aston Vila, a kako javljaju uticajni britanski i italijanski mediji, transfer bi trebalo da bude realizovan u naredna dva dana.

Informaciju je u etar pustio engleski Skaj sport, odmah se na nju naslonio Kalčomarketo, uvervajući da je sportski direktor Rome Valter Sabatini počeo pregovore sa čelnicima kluba iz Birmingema, koja po svemu sudeći traži igrača naglašenih ofanzivnih karakteristika u veznom redu.

U ovom trenutku nije poznata visina obeštećenja koju Roma zahteva na ime Ljajićevom transfera. Prema nekim informacijama, Vučica ne želi da ga pusti za manje od 10.000.000 evra, a s obzirom da ga je pre dva leta platila Fjorentini 11.000.000, logično je očekivati da ne izgubi novac. Čak se pominje da je osim Aston Vile za Ljajića zainteresovan i Totenhem, što dodatno pojačava vesti da će reprezentativac Srbije do kraja prelaznog roka napustiti Olimpiko.

Najmanje realna varijanta glasi da se Ljajić preseli u Milano, odakle ga zove Inter. Nerazurima je posle odlaska Matea Kovačića u Real Madrid potreban organizator igre, ali će teško do Adema. Tim pre što u transakciji na relaciji Inter-Roma ne bi bio uključen novac, već razmena igrača (u suprtonom smeru bi navodno otišao štoper Žuan Žezus), ali Vučica na to ne želi da pristane.

Zato je Aston Vila favorit. Za sad…

izvor: mozzartsport

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO