Radnici u Belim Vodama zadovoljni poslodavcem

Tvrdnje o navodnom štrajku radnika u fabrici “Moda kampanja” demantovali su i radnici, koje smo danas zatekli u pogonu u Belim Vodama. Radnici mole one koji to pišu da ih puste da rade, jer su zadovoljni uslovima i platama, koje su do sada dobijali na vreme, samo je poslednja kasnila dva dana.

Ismeta Selmanović, Slađana Simović, Sanja Čurčić, Fikreta Alidemović i Samir Nicevcić, neki su od radnika koji od početka rade u italijsnkoj firmi u Belim Vodama. Neki od njih su svoje prvo zaposlenje našli upravo na ovom mestu. Zadovoljni su uslovima u kojima rade,a i plata je redovna. Poslednja je kasnila dva dana, zbog čega je četvoro radnika napustilo posao.

Upravnik fabrike Nihad Smajović zamolio je one koji nemaju direktne veze sa fabrikom da se ne mešaju u njeno poslovanje.

“Kasnili smo dva dana zbog njihove greške. Zamolio bih sve političke partije da se ne igraju radnicima i fabrikama, već neka to čine na političkom polju. Strah me je da će oni koji šire dezinformacije oterati investiture iz ovog grada”, rekao je Smajović.

Smajović je dodao da ovde trenutno radi četrdesetšestoro radnika i da će se taj broj povećavati. Pantalone, koje radnici izrađuju ne prodaju se u Novom Pazaru već u Italiji i roba je već unapred prodata, te za plate i posao ne treba da brinu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO