Radovi na Rekreacionom centru i magistrali, u najavi rekonstrukcija parka

Novi Pazar – Već deset dana Sportsko-rekreativni centar je veliko gradilište, koje je sa najbližim saradnicima obišao gradonačelnik dr Meho Mahmutović. Omiljeno mesto za rekreaciju uskoro će dobiti potpuno novi izgled, a po rečima direktora Sportskog centra Muja Šaćirovića, mnogi projekti će na ovoj lokaciji biti uspešno realizovani.

“Velikom broju sportista i građana koji se ovde rekreiraju pokušaćemo da omogućimo što veći broj sportskih terena. Napravićemo teren za stoni tenis, što je nešto novo u gradu. Biće izgrađen još jedan teren za košarku, teren za mali fudbal I rukomet”, rekao je Šaćirović.

radovi_na_rekreacionom_25.03.2015_06

Nakon rekonstrukcije sportsko rekreativnog centra, radiće se I na sređivanju gradskog parka, a sem ya radove na Rekreacionom centru, prvi prolećni dani iskorišćeni su za nastavak radova na magistali, odnosno Jošaničkom keju. U prethodnom periodu radilo se na sređivanju ove lokacije do Ukrasa. Izgrađena su tri nova mosta, a popločani i trotoari. Sada magistala pred reke Jošanice dobija još lepši izgled, koji će dočekati sve prolaznike kroz Novi Pazar, a ovi radovi značajni su i za bezbednost pešaka.

radovi_na_rekreacionom_25.03.2015_10

“Radovi na magistarli počeli su prethodne godine, a u prvom delu građevinske sezone radiće se na završetku svih započetih radova u gradu”, kaže pomoćnik gradonačelnika Muzafer Dragolovčanin , koji je najavio realizaciju velikog broja infrastrukturnih radova u ovoj godini.

radovi_na_rekreacionom_25.03.2015_11

“Završićemo radove iza Kulturnog centra, ovih dana radi se na sportsko-rekreativnom centru i gradskom parku. Ovo će jedna od najvećih građevinskih sezona u istoriji Novog Pazara. Onaj tempo, koji smo započeli prošle godine nastavljamo sa prvim lepim danima, kada se budu stvorili uslovi za asfaltiranje”, rekao je Dragolovčanin, najavljujući da će Novi Pazar rešiti problem infrastrukture.

radovi_na_rekreacionom_25.03.2015_13

izvor: novipazar.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO