Skandal u FK Novi Pazar! Četiri upošljena u klubu organizovala “tajnu skupštinu” i bez ičijeg znanja razrešila potpredsednika kluba!

Novi Pazar – Skupština FK Novi Pazar koja je održana sinoć bez znanja predsednika skupštine Meha Mahmutovića i drugih članova organizovana je od strane Muzafera Dragolovčanina, Seada Kecapa, Rešada Plojovića i Harisa Dragolovčanina koji je ujedno “novi” potpredsednik kluba umesto dosadašnjeg novopazarskog biznismena Seada Numanovića kojeg su naprasno bez ikakvog reda smenili ekskluzivno saznaje Sandžakhaber.
“Tajna” Skupština fudbalskog kluba održana bez znanja članova skupštine i samog Predsednka skupštine a to je Meho Mahmutović.

Ova grupa je potpuno saominicijativno izabrala novog potpredsednika kluba bez ičijeg znanja.

Sandžakhaber saznaje, da Grad Novi Pazar koji finansira dve trećine ukupnih troškova FK Novi Pazar zbog ovakvih i niza drugih ispada koje su u poslednje vreme organizovali izlazi iz finansiranja kluba!
“FK Novi Pazar vode dva tri čoveka, u klubu nema ni jedan predstavnik Grada koji bi kotrolisao trošenje novca građana koji ide u klub. Zbog toga Grad Novi Pazar će se najverovatnije povući iz Kluba a upravljenje klubom prepustiti grupi koja je organizovala skupštinu” kaže naš izvor iz gadske uprave.
Inače čelnici grada nezadioviljni su organuzacijiom kluba, načinom kako klub funkcioniše, jer praktično klub vode “deca” koja nemaju nikakvo iskostvo u fudbalu sportu i rukovođenju klubom a kojima je očito FK Novi Pazar kao igračka.
Gradska uprava će nastaviti sa izgradnjom infrastrukture a sredstva koja su bila namenjena klubu biće preusmerena za druge sportove a novom rukovodstvu i funkcionerima želi sve najbolje u nastavku sezone kaže naš izvor.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO