Škola plivanja na Gradskom bazenu

Novi Pazar – Nakon kraćeg perioda svežijih dana na Gradskom bazenu je opet veliki broj kupača. Osim uobičajenih termina još uvijek je u toku i škola plivanja, a zaposleni na Gradskom bazenu najavljuju da će sezona kupanja trajati sve dok to vremenske prilike budu dozvoljavale.

Belma Zekić, učenica škole Bratstvo, jedna je od polaznica škole plivanja koja se tokom čitave letnje sezone relalzuje na Gradskom bazenu. Kako Belma kaže, inicijativa da nauči ovu vještinu potekla od njenih roditelja, a kako su časovi prolazili i sama ja postala svjesna važnosti ovakve obuke.

Od sada će, kako kaže, redovno dolaziti na časove dok ne usvarši sve stilove, jer su za nju časovi veoma važni i zabavni. Mnogi roditelji su zadovoljni rezultatima škole, posebno oni čija su djeca na početku imala veliki strah od vode. Instruktor plivanja, Šefćet Gračanin, kaže da je do sada kroz ovu mini-školu prošao veliki broj mališana, ali je bilo i starijih koji se nikad ranije nisu usudili da počnu sa časovima.

Nakon obuke svi polaznici su popuno slobodni da koriste i uobičajene termine. Iako školska godina počinje u utorag, 1. Septembra, strastveni plivači će imati mogućnost da ze druze I zabavljaju na bazenu sve dok traje lijepo vrijeme.

izvor: rtvnp.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO