SVI NA STADION! Pobeda za vrh tabele

Partizan bez publike(kix), Zvezda gostuje Radu(kix), Vojvodina dočekuje Javor, Novi Pazar pobedi Spartaka i eto nas na DRUGOM EVENTUALNO TREĆEM MESTU NA TABELI…:-):-):-), naravno u idealnoj situaciji po nas.

Trener fudbalera Novog Pazara Milan Milanović rekao je danas da očekuje zatvoreniju igru Spartaka u utakmici 12. kola Super lige Srbije, ali da će njegova ekipa učiniti sve da pobedi.

Desktop

Utakmica između Novog Pazara i Spartaka igra se sutra od 13.30.

Novi Pazar je sedmi, a subotički Spartak osmi u Super ligi Srbije. Oba tima osvojila su po 17 bodova.

“Ne mogu da obećam pobedu, ali ćemo sve učiniti da je ostvarimo u neizvesnoj i teškoj utakmici. Spartak je jak i tvrd protivnik, koji je u poslednjih pet mečeva ostvario četiri pobede i nerešen ishod”, rekao je Milanović novinarima na Gradskom stadionu.

On za predstojeći duel neće moći da računa na nedovoljno oporavljenog Nina Pekarića, dok manjih problema s povredama imaju Admir Kecap i Mladen Lazarević.

https://www.youtube.com/watch?v=bsfW41hR5H0

Fudbaler sredine terena Dejan Rusmir izjavio je da će njegova ekipa pokušati da osvoji tri boda i sruši neprijatnu tradiciju.

“Čuo sam da je Novi Pazar bez pobede nad Spartakom u Super ligi. To je otežavajuća okolnost, ali tradicije su tu da se ruše. Ozbiljan su rival, a od dolaska trenera (Dragana) Kanatlarovskog primili su samo jedan gol”, kazao je Rusmir.

Napadač Petar Jelić ocenio je da će domaći teren biti velika prednost za Novi Pazar.

“Oni dolaze na naše bunjište, gde smo ‘kiksirali’ samo protiv Napretka (1:1). Moramo da pokažemo da više želimo pobedu, iako smo svesni da je utakmica teška, a liga nikad nije bila izjednačenija”, rekao je Jelić.

Uprava kluba odlučila je da snizi cene ulaznica za zapadnu i istočnu tribinu na 200, odnosno 100 dinara, dok će severna tribina biti otvorena za navijače.

Takođe, ulaz za žene biće besplatan.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO