Udovičić: Raskidam saradnju sa Novim Pazarom

Premda još uvek nije ozvaničio okončanje saradnje sa FK Novi Pazar slobodno možemo reći da je Žarko Udovičić bivši igrač tog kluba posle svega što mu se dogodilo u ponedeljak.

“Sve je bilo kao na filmu. U svlačionicu je, dok smo se spremali za izlazak na trening, upalo šest-sedam navijača” počinje priču Žarko Udovičić.

Bezumni čin dogodio se nakon utakmice sa Radom a pomenuti su od Udovičića zatražili odgovore na pitanja da li je namestio utakmicu i da li je eventualno to učinio u dogovoru sa Upravom kluba.

“Bio sam u šoku, nisam znao šta se događa, niti šta da radim, nisam mogao na trening, vratio sam se u stan i jedva se smirio. Potom sam odlučio da pođem za Užice” priseća se Udovičić.

Pretnje vatrenim oružjem iskusni fudbaler shvatio je vrlo ozbiljno zbog čega će dati izjavu u Policijskoj upravi a u Novi Pazar ne planira da se vraća čak ni kao član nekog drugog kluba.

“Povratka u Novi Pazar više nema i to je definitivno, bio bi to za mene veli rizik, zar opet da mi se nešto slično desi, ne znam ni da li ću i u sastavu drugog kluba igrati u ovom gradu” zaključuje Udovičić.

Posle svega što se dogodilo Žarko Udovičić očekuje pomoć Fudbalskog saveza Srbije u rešavanju svog statusa jer po pravilniku nema mogućnost da se preseli u neki drugi klub ukoliko FSS ne odluči drugačije i napravi presedan zbog prirode situacije u kojoj se fudbaler našao.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO