Uređen put u naselju Podbijelje

Novi Pazar – „Građani na seoskom području ne smeju biti zapostavljeni“, istakli su predstavnici Direkcije za izgradnju grada, koji poslednjih dana intezivno rade na sanaciji makademskih puteva na teritoriji Novog Pazara. Saniran je i put u naselju Podbijelje.

Nedžib Brahović iz naselja Podbijelje kaže da su mu ovi radovi od velikog značaja, lakše će dolaziti do svoje kuće. Ovaj makademski put, koji je nakon padavina bio uništen, koriste meštani iz preko 100 domaćinstava.

“Ovaj put bio je potpuno neprohodan I teško smo dolazili do svojih kuća, zanačaj ovih radova je za nas nemerljiv”, rekao je Brahović.

Ispred Direkcije za izgradnju grada Nedžad Polojović kaže da je Novi Pazar poslednjih dana veliko gradilište, radi se u užem centru grada, ali i da se ne sme zaboraviti na meštane, koji žive na seoskom području, te da se i njima moraju stvoriti bolji uslovi za život.

“Radili smo na sanaciji svih puteva, koji su bili u loši. Gradilišta su na brojnim mestima u gradu, ali ne smemo zaboraviti i meštane, koji žive na selu”, kaže Plojović.

Sanacija makdemskih puteva na teritoriji Novog Pazara biće nastavljena i narednih dana.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO