Naslovna Sport Fudbal Adem Ljajić ipak dolazi!

Adem Ljajić ipak dolazi!

Fudbaler Rome Adem Ljajić doćiće za devet dana na “Gradski stadion u Užicu” gde će igrati za selekciju novinara protiv reprezentacije Srbije.

Adem

 

Sahmir Ljajić, otac Adem Ljajića najavljuje njegov nastup u Užicu 19. novembra, za kad je zakazana utakmica „selektor protiv novinara“

Otac reprezentativca Adema Ljajića tvrdi da će se as Rome pojaviti na utakmici „selektor protiv novinara“ u Užicu 19. novembra kao član tima koji sastavljaju predstavnici sedme sile. Sahmir Ljajić kaže za Kurir da se juče dogovorio o svom nastupu za „novinare“, a da će se u reprezentaciju Srbije vratiti kad sedne za sto za Sinišom Mihajlovićem i razreše nesporazum.

Zašto se Adem nije odazvao pozivu novinara?

– Tog dana kad su ga zvali iz Beograda bio je s ekipom u kampu, pripremao se za prvenstvenu utakmicu. Sad je već sve u redu, čuo se s ljudima iz Saveza i izrazio želju da se pojavi i zaigra za „novinare“. Biće mu sigurno malo neobično da igra protiv svojih drugova, ali raduje se dolasku i utakmici – kaže Sahmir Ljajić za Kurir.

Da li je Roma pravila problem oko dozvole da zaigra na revijalnom meču?
– I to je bio problem jer Roma ima posle toga važnu utakmicu. Ipak, Adem im je objasnio koliko želi da igra u Srbiji.

Ko će prvi da popusti kako bi reprezentacija Srbije zaigrala u najjačem sastavu – vaš sin ili selektor?

– Adem nema drugu reprezentaciju osim Srbije. Samo treba da stigne poziv i on je tu, na prvoj prozivci.

Ipak, neko pre toga mora da omekša stav?

– Selektor Mihajlović i Adem moraju da sednuza isti sto i da tu stvar reše jednom zauvek. Niko drugi to ne može da završi umesto njih dvojice – zaključio je Sahmir Ljajić.

Otkazao Duško Tošić

Selektori na strani novinarskog tima imali su veliku želju da u svom timu vide levog beka turskog Genčlerbirligija Duška Tošića, ali od toga neće biti ništa, budući da njegovi poslodavci nisu prihvatili ideju o odlasku na meč koji nije zvaničnog karaktera. Tošić se polako vraća u pun trenažni proces posle kraćeg odsustva zbog povrede.

Ceo Novi Pazar na nogama

Pratite li mečeve Novog Pazara?
– Pratim, velika je euforija u gradu zbog rezultata ekipe. Ko zna šta može da se dogodi do kraja prvenstva jer svi vidimo da se izjednačio kvalitet timova. Nisu Partizan i Crvena zvezda toliko jaki da bih ih se ostali plašili, biće zbog toga veoma zanimljivo takmičenje – rekao je otac Adema Ljajića.

Exit mobile version