Ajped od petka dostupan u Srbiji

405489_ipad-air-i-ipad-mini-sa-retina-ekranom_ff

Najnoviji modeli planetarno popularnog ajpeda, ajped ejr i ajped mini sa Retina ekranom koje je “Epl” predstavio krajem prošlog meseca, zvanično će biti dostupni u Srbiji od petka 29. novembra kroz direktnu podršku kompanije “Epl”.

Oficijalna prodaja kreće kod odabranih partnera, a pored sveže lansiranih ajped ejr i ajped mini tableta sa Retina ekranom, kupcima u Srbiji se nudi i mogućnost kupovine ostalih aktuelnih ajped modela (ajped 2 i ajped mini).
Cene novih ajped tableta zavise od hardverske konfiguracije i kreću se od 55.090 dinara za ajped ejr modele, dok preporučene maloprodajne cene za ajped mini sa Retina ekranom startuju od 44.990 dinara.

Aktuelne ajped 2 i ajped mini tablete kupci u Srbiji mogu da nabave po promotivnim cenama koje se kreću od 41.290 dinara za ajped 2 model, odnosno od 31.690 dinara kada je reč o ajped mini tabletima.

Sve ajped tablete na tržištu prati i prodaja odgovarajućih smart kavera i smart kejsova, kao i ostale dodatne opreme.

O ajped ejru
Kao najsnažniji predstavnik ajped familije ajped ejr donosi do sada neviđene multimedijalne mogućnosti koje posebno dolaze do izražaja na njegovom Retina ekranu dijagonale 9.7 inča i rezolucije 2048×1536 piksela. Odličan je kako za dobru zabavu, tako i za obavljanje svakodnevnih poslova i složenih zadataka u pokretu. Nezamenjiv je za kvalitetno surfovanje internetom i edukaciju na najvišem nivou.

O ajped mini tabletu sa Retina ekranom
Njegove male dimenzije i skromna težina ne čine ajped mini tablet sa Retina ekranom ništa manje ozbiljnim u poređenju sa ajped ejrom jer u osnovi oni dele iste hardverske konstrukcije. Jedina bitna razlika je manja dijagnala Retina ekrana na novom ajped mini tabletu koja iznosi 7.9 inča, dok je rezolucija zadržana na 2048×1536 piksela.
Upravo zbog toga igranje igrica i surfovanje internetom na njemu imaju potpuno novu dimenziju, a multimedijalni sadržaji su kristalno jasni sa verno reprodukovanim bojama.

sandžakhaber / izvor: blic.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO