Bomba! Vidić u Juventusu ?!

52

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Nemanja Vidić od jula 2014. najverovatnije će obući dres Juventusa pošto je uprava kluba iz Torina ponudila štoperu Mančester junajteda platu od 4,8 miliona evra po sezoni i ugovor na neverovatne četiri godine!

Srpski 32-godišnji defanzivac provodi poslednju sezonu na Old Trafordu prema trenutnom ugovoru, a menadžer crvenih đavola Dejvid Mojes još ne razmišlja o produžetku saradnje s Vidićem. Takav razvoj situacije, kao i Škotovo forsiranje mlađih fudbalera u poslednjoj liniji, bio je alarm da uprava torinske stare dame štoperu Junajteda uputi ponudu koju je teško odbiti.

U celu priču se uključio i bivši saigrač srpskog internacionalca Karlos Tevez, koji je prošlog leta stigao u Torino. Argentinac je oduševljen prelaskom u Juventus i savetuje Srbinu da mu se pridruži.
– Igrao sam s njim i protiv njega i tvrdim da je Vidić jedan od najboljih defanzivaca na planeti. On je jak kao stena i ima odličan osećaj za prostor. Jednostavno, kompletan štoper, kojeg bi svaki klub poželeo. Igranje u Premijer ligi je iscrpljujuće za fudbalere u četvrtoj deceniji života i zato mu savetujem da prihvati ponudu Juventusa jer će u kalču s lakoćom igrati još tri, četiri sezone – izjavio je bivši igrač Junajteda i Sitija.
U italijanskim novinama su se pojavili razni članci koji govore o tome da je Vidić prelomio i da je skoro sigurno da je on novi štoper “stare dame”.
Mojes planira bar dva pojačanje u defanzivi, a Smoling i Evans su već stekli veliko iskustvo. Vidić je shvatio da Junajted nije preterano zainteresovan za produžetak saradnje, pa će prihvatiti ponudu iz Torina – kaže izvor crno-belih za Gazetu delo sport.
SandzakHaber.net / Sportklik.rs
POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO