Brazilskom fudbaleru odsekli glavu i ostavili u rancu ispred kuće

Bivši brazilski fudbaler Žoao Rodrigo Silva Santoš ubijen je na monstruozan način, tako što mu je odsečena glava i ostavljena u rancu ispred njegove kuće u predgrađu Rio de Žaneira, objavio je Tanjug.

0790007.73

Kako prenose brazilski mediji, glava nesrećnog Rodriga bila je izmasakrirana – bez očiju i jezika, a stravični ranac pronašla je njegova supruga. Brazilski mediji tvrde da se najverovatnije radi o klasičnoj egzekuciji narkomafije koja operiše u favelama Rio de Žaneira.

Tridesetpetogodišnji Rodrigo u karijeri je igrao za drugoligaške klubove kao što su Bangu, Madureira i Botafogo, kao i za klubove iz Hondurasa i Švedske. Kako je njegova supriga izjavila policiji, Rodrigo nije imao neprijatelje, niti je ikada dobio preteću poruku.

Bivši fudbaler se po završetku karijere posvetio vođenju radnje u kojoj su se prodavali prirodni preparati. Rodrigo je pre monstruoznog ubistva bio otet od strane dvojice muškaraca, koji su ga, kako su rekli svedoci, primorali da uđe u automobil. Kako je navedeno, policija traga za ostatkom tela nesrećnog Rodriga.

izvor: Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO