Čedomir Jovanović – posle izbora ću da se bavm Pirotom ne interesuje me niko drugi – video

Pirot – Predsednik LDP Čedomir Jovanović kazao da je danas u Pirotu da će se posle izbora baviti Pirotom i Belom Palankom a da ga niko drugi ne interesuje. Jovanović koji je u koaliciji sa BDZ Sandžaka muftije Zukorlića još ni jednom u kampanji nije pomenuo ni BDZ Sandžaka i Novi Pazar ni Prijepolje niti Sandžak!

 

Nema tako mnogo dilema i nepoznanica danas iako ih stranke veštački i bespotrebno stvaraju. Jedna od navodnih dilema je i pitanje sa kim ćemo mi posle izbora. Sa Pirotom i sa Belom Palankom, niko me drugi ne interesuje. Sa bilo kim moći ćemo da radimo taj jedan jedini posao zbog kojeg postojimo.

Nekad smo bili sami, a danas je oko nas sve više sveta, i zbog toga mi je drago, jer ćemo lakše uraditi posao. “Prvi maj” i dalje može da radi, jer imamo potrebu da se obučemo pristojno i živimo normalan život. Mi smo ti koji verujemo da je u Pirotu moguće učiniti obrazovni sistem kvalitetnijim, zdravstveni sistem funkcionlnijim i boljim, da je moguće starati se o generacijama najstarijih sa neophodnom pažnjom i brigom koja im je potrebna da bi im život bio lakši – rekao je Jovanović.

izvor.ldp.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO