Cela porodica od 40 članova rođena u incestu

U udaljenoj australijskoj oblasti, u dolini Novi južni Vels živi najmanje 40 potomaka koje su, u incestu, izrodili rođeni brat i sestra, a većina ih je mentalno zaostala, gluva, nema ili slepa, pišu australijski mediji.

incest1

Mediji navode i da je ovo najgori poznati incestuozni porodični kult, s obzirom na to da su i drugi članovi porodice imali seksualne odnose i dobijali decu.

Porodica, koja je u medijima predstavljena lažnim prezimenom Kolt, broji najmanje 40 članova iz četiri generacije, a slučaj je ocenjen kao jedan od najgorih primera zlostavljanja dece u istoriji, preneo je list “Indipendent”.

Porodica je godinama živela nomadski, seljakajući se iz mesta u mesto. I sada su živeli u zapuštenij, trošnoj kolibi na obodu grada. Deca, primera radi, nikada nisu videla kako se peru zubi, piše australijski list News.

Priča o “Koltovima” dospela je u javnost kada su građani prijavili vlastima da u dolini živi grupa dece koja ne ide u školu.

Policija i socijalna služba pronašle su porodicu, u kojoj je većina dece potpuno nesposobna da se stara o sebi, živeći bez osnovnih higijenskih uslova, ne znajući da koristi četkicu za zube ili toalet-papir i teško obolela od mentalnih i fizičkih poremećaja.

Deca nisu komunicirala ni sa kim, osim sa članovima svoje porodice.

Zbog zaštite identiteta žrtava zlostavljanja dece, ni pravi naziv oblasti u kojoj porodica živi nije naveden u istrazi i medijima.

Porodicu su začeli rođeni brat i sestra, čukunbaba i čukundeda najmlađe generacije, koji su imali nekoliko dece, a ona su zatim opštila među sobom i širila familiju.

Svi članovi porodice, osim najmljađe, petogodišnje devojčice, imaju roditelje koji su bliži ili dalji srodnici.

sandzakhaber / izvor: Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO