Čović napušta FK Crvena zvezda?

94

Nebojša Čović, potpredsednik FK Crvena zvezda zadužen za finansije, izokola je nagovestio da bi mogao da se povuče sa tog položaja i batali posao u fudbalskom klubu. Čović je inače kasnio na sednicu Upravnog odbora, na kojoj se očekivala smena trenere Slaviše Stojanovića, a koja je završena odlukom da se održi nova sednica tog tela u narednim danima i da se zakaže Skupština kluba za 25. oktobar.

– Opravdano sam kasnio na UO i upoznao sam se sa odlukama. Kao što je već rečeno, na Skupštini kluba sve će biti rešeno. Čim na terenu nema rezultata, to je znak da i u upravi nešto škripi – ocenio je Čović pred novinarima, koji su ga onda upitali da li on ostaje.

– Videćemo, sve će biti rešeno na Skupštini. Ja sam ovde došao kao ispomoć i na vreme sam ukazao na probleme u fudbalskom klubu Zvezde – rekao je prvi čovek košarkaškog kluba “crveno-belih”, a zatim prokomentarisao ponuđenu ostavku potpredsednika Slaviše Kokeze.

– Mogu da ga razumem, sakupilo se puno nezadovoljstva. To je kao u porodici, kad nema para, nema ni sloge. Žao mi je što smo izgubili mnogo vremena i energije koju je Radna grupa imala – konstatovao je na kraju Čović, podsetivši na vreme kada je prošle godine sadašnji sastav uprave preuzeo klub.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO