Do bezbednosti u gradu zajedničkim naporima

Hajre

Današnju sednicu Saveta za bezbednost grada Novog Pazara obeležilo je donošenje obavezujućeg zaključka o neophodnosti upućivanja zahteva Policijskoj upravi, koja će dati zvaničan izveštaj o bezbednosti na nivou grada, sa posebnim osvrtom na poslednja dešavanja .
„Činjenica je da su građani veoma uznemireni. Neophodno je alarmantno stanje rešavati institucionalno, za šta postoji dobra volja. Neophodno je da svi relevantni faktori učestvuju u realizaciji zajedničkog interesa, a to je bezbednost građana, rekao je predsedavajući Savetom za bezbednost, Hajrudin Hajrović.
Prema njegovim rečima, za ukupnu bezbednost građana odgovoran je svaki pojedinac.
„Sa pozicije ppredsednika Saveta za bezbednost, ali i kao čovek verujem da ćemo zajedničkim naporima uspeti da bezbednost podignemo na viši nivo. Sveukupna situacija je rezultat brojnih socio – ekonomskih i drugih faktora, ali probleme treba identifikovati, nazvati ih pravim imenom i pristpuiti rešavanju. Bezbednost se stvara a obaveza je svih nas da Novi Pazar bude bezbedan grad,što bez zalaganja na žalost nije moguće.

Samo dan ranije u Novom Pazaru je došlo do incidenta u kome su četvorici učenika Ekonomsko trgovinske škole nanete povrede nožem.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO