“Dolazi do izražaja Njegušev rad”

Fudbaler Novog Pazara Marko Jevtović rekao je da se na pripremama tog kluba u Baru sve više oseća ’pečat’ novog trenera Zorana Njeguša.
„Upoznali smo se sa zahtevima novog šefa i polako počinje da dolazi do izražaja njegov rad. Oseća se to na treninzima, ali i na kontrolnim utakmicama, a biće vremenom sve bolje“, rekao je Jevtović radiju Sto plus.

Pazarci su na Crnogorskom primorju imali tri kontrolna meča. Najpre su poraženi od Zete sa 3:0, zatim su savladali Dečić 1:0, a u utorak su igrali nerešeno 1:1 sa Veležom.

Jevtović je rekao da su fudbaleri uspešno prošli kroz najteži deo pripremnog perioda.

„Sve teče po planu. Prošli smo taj teži deo, gde je akcenat bio na fizičkoj pripremi, a sada se radi s loptom i uigravaju se linije u timu“, rekao je Jevtović.

Jevtović je kandidat za reprezentaciju selekciju Srbije do 20 godina, a u Novi Pazar je došao prošlog leta iz kulskog Hajduka. Pre toga, nastupao je za Dinamo iz Moskve.

Jesenas je deset puta igrao za Novi Pazar u Jelen Superligi i Kupu Srbije, a nedavno je produžio ugovor s klubom na još dve godine.

„Imao sam nekoliko ponuda iz zemlje i inostranstva, ali rešio sam da u ovoj izrazito fudbalskoj sredini ostavim značajniji trag“, rekao je Jevtović.

20-godišnji vezni fudbaler ocenio je će Novopazarci imati veoma kvalitetan sastav u prolećnom delu prvenstva.

„Došli su provereni igrači, pa ćemo sigurno imati jako kvalitetnu ekipu u drugom delu prvenstva. Takođe, uveren sam da ćemo biti potpuno spremni za nastavak sezone i utakmicu s Partizanom“, najavio je Jevtović.

Novi Pazar je na šestom mestu u Superligi Srbije sa 24 boda, devet manje od vodećeg Partizana koji dočekuju na startu prolećnog dela prvenstva, 22. februara.

sandzakhaber / izvor: b92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO