Edition 1 – Prva verzija nove Mercedesove V klase

Kao što je to bio slučaj sa drugim modelima iz najnovije Mercedesove ponude i V klasa će se na tržištu najpre pojaviti u specijalnoj, ograničenoj seriji Edition 1.
Mercedes V klase Edition 1 biće zasnovan na verziji V250 BlueTEC. Ispod haube će se naći 2.1 litarski dizel motor sa 190 ks (140 kW) i 440 Nm, a snaga će se prenositi pomoću sedmobrzinskog automatskog 7G-TRONIC PLUS menjača.

Edition 1 verzija biće standardno opremljena 19 inčnim alu felnama i sportskim oslanjanjem. Predviđeno je da se uz doplati može dobiti i AGILITY CONTROL sistem sa aktivnim ogibljenjem koje se automatski prilagođava uslovima puta.
Ograničena serija razlikovaće se od standardne V klase i po zatamnjenim zadnjim staklima, kožom obloženoj intrument tabli, patosnicama od velura, Nappa kožnim presvlakama na sedištima i detaljima od drveta u enterijetu. Prednja dva sedišta biće opremljena ventilacionim sistemom.

Za klimatizaciju prednjeg dela kabine zadužen je automatski THERMOTRONIC uređaj, dok će putnike koji se nalaze pozadi hladiti TEMPMATIC poluautomatska klima.

Oni koji se budu vozili u Mercedesu V klase Edition 1 uživaće u Burmester audio uređaju, multimedijalnom COMAND Online sistemu, elektropomičnim zadnjim kliznim vratima…

Mercedes još uvek nije objavio fotografije i cenu Edition 1 modela, a poznato je da će osnovna verzija V klase kada se nađe u prodaji koštati 42.900 evra.

sandzakhaber / izvor: b92.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO