“Grom” udario u narkodilere pronađene bombe, oružije i velika količina droge

Novi Pazar – Na osnovu naloga Biroa za koordinaciju službi bezbednosti i MUP-a Republike Srbije, policijski službenici Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave u Novom Pazaru u saradnji sa Višim tužilaštvom u Novom Pazaru danas su izvršili pretres stana i drugih postorija na 26 lokacija i priveli 24 osobe saopštila je novopazarska policija

Ilustracija
Ilustracija

Uhapšeni su:

F.A.(52) i N.B.(42) iz Novog Pazara, N.H.(45) i S.H.(36) iz Sjenice za koje postoji sumnja da su članovi organizovane kriminalne grupe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je od njih zaplenila 2.250 grama heroina . E.A.(32) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je kod njega našla i zaplenila 82,50 grama heroina i gasni pištolj. H.Č. (58 ) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. On se tereti da je jutros u 07:30, iz vatrenog oružja pucao u S.N. S.N. je zbog ozbiljnih povreda glave prevezen u Beograd.

Policija je od osumnjičenog oduzela kratež ručne izrade. B.H. (35) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Osumnjičeni se tereti da je 14. oktobra oštećenom naneo teške telesne povrede, od kojih je preminuo u bolnici u Kragujevcu.

Policija je kod njega pronašla tri ručne bombe i pancir. M.K.(22) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pomaganje učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Sumnja se da je ona B.H. pomogla u skrivanju.

Policija je podnela i krivične prijave protiv I.D.( 33) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, i protiv E.N.(33) iz Tutina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Kod E.Z. (26) iz Sjenice pronađeno je i zaplenjeno 29,99 grama sasušene biljne materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuana.

Novopazarska policija nastavlja akciju “Grom” saopšteno je iz MUP-a.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO