Halid Bešlić peva na rodjendan Novog Pazara

beslic

Pripreme za proslavu 552. Rođendana Novog Pazara već su počele. Kako je Regionalnoj televiziji saopšteno iz Gradske uprave Dan grada i ove godine biće obeležen nizom manifestacija.
Gradske vlasti građanima će i ove, po ugledu na prošlu godinu, prirediti veliki spektakl na koji će, kako se očekuje, doći mnogi ljubitelji narodne muzike iz zemlje ali I regiona. 552. rođendan grada novopazarci će slaviti uz Halida Bešlića.
Prošle godine, kada se obeležavao 551. rođendan Novog Pazara, pred više od 70.000 posetilaca iz Novog Pazara i drugih gradova, Dino Merlin održao je nezaboravan koncert i priredio jednu od najlepših noći koje ovaj grad pamti. Tako će biti i ove godine, kada će 20. Aprila na Dan Novog Pazara pevati jedna od najvećih zvezda sa prostora bivše Jugoslavije Halid Bešlić. Organizatori obećavaju da će i ovaj koncert biti za  pamćenje,  a očekuje se da će Bešlićevi fanovi doći  iz drugih gradova I republika u okruženju.
Koncert Dina Merlina, i danas je, gotovo godinu dana posle njegovog održavanja, događaj koji građani Novog Pazara prepričavaju. Oni su jednako oduševljeni činjenicom da će rođendan grada proslaviti uz Halida Bešlića.
U najavi je I izlazak novog albuma Halida Bešlića, a pored hitova Prvi poljubac , Miljacka i mnogih drugih Novopazarci  će uz Bešlića 20. aprila pevati i njegove nove pesme .
Pre nastupa u Novom Pazaru Halid Bešlić je zakazao koncert 2. marta u beogradskoj Kombank Areni.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO