Hasanović – Tražimo podršku da završimo započete poslove

Novi Pazar – Član predsedništva SDP Nihad Hasanović kazao je danas na konferenciji za novinare da SDA tumara po političkim deponijama i optužuje SDP za smrt svoje političke opcije. On je pozvao sve građane Sandžaka da izađu na birališta i podrže listu broj 1 i tako daju podršku borbi protiv korupcije i kriminala.

Hasanović je kazao da opozicija želi obmanama da unese nemir među birače i rekao da je SDA “ sama nepoštenim odnosom prema svemu što je od opšteg interesa doprinela da je u fazi raspada. Mnogo je primera šta su radili dok su bili na vlasti. Bili su gospodari života i smrti a sve ono čega su se dohvatili to je propalo” kazao je Hasanović.
Član predsedništva SDP rekao je da je SDA formirala paralelne institucije bokserski klub, udruženje reibolovaca, šahista, biciklistički klub, merhamet “I na kraju razbili su ono najsvetije a to je Islamska Zajednica” rekao je Hasanović.
On je kazao da će SDP u partnerskoj vladi biti jedini koji će moći da pomogne Sandžaku i rekao da od birača zavisi “hoće li glasati za one koji grabe za sebe ili za nas koji donosimo dobro u ovu čaršiju“.
Mi smo pokazali da želimo, umemo, hoćemo i možemo da radimo, sada namerno brkaju parlamentarne i lokalne izbore a ova većina ima još dve ipo godine mandat da rukovodi gradom. Potrebna nam je veća podrška da završimo sve ono što smo započeli da asvaltiramo ulice građanima, pomognemo poljoprivrednicima, osvetlimo dvorišta škola, izgradimo igrališta. Treba nam podrška da bi sve projekte brže završili
Pozivam sve građane Sandžaka da izađu u velikom broju i podrže borbu protiv korupcije i kriminala, put koji vodi u EU i da ne dopuste da se drugi pitaju za njihovu budućnost rekao je Hasanović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO