Hit – Isekao nove “lisice” parking servisa brusilicom – foto

BEOGRAD –  Vozač opel korse bosanskih registarskih tablica uhapšen je večeras pošto je sa točkova svog automobila brusilicom isekao lisice u ulici Ilije Garašanina kod broja 16, koje su na njegovo vozilo tokom dana postavili radnici JKP ”Parking servis”.

Videvši lisice na svom automobilu, bahati vozač, koji duguje oko 30.000 dinara zaneplaćene dnevne parking karte najpre je pozvao šlep službu da mu odnese auto, ali kako su njihovi radnici, kada su primetili lisice“Parking servisa” odbili da odnesu automobil, on je doneo brusilicu, isekao lisice i stavio ih u svoje vozilo.

Na poziv Andrije Čupkovića, v.d. direktora „Parking servisa”, koji je odmah izašao da na teren da obiđe radnike koji postavljaju lisice, pripadnici policijske stanice Palilula krenuli su u potragu za bahatim vozačem, presekli mu put i uhapsili ga.

Dokaz: Isečene lisice u automobilu Dokaz: Isečene lisice u automobilu

–  Ovakvo bahato ponašanje dužnika koji odbijaju da plate svoje obaveze, a iskaljuju bes nad javnom imovinom biće najstrože kažnjeno. Zahvaljem se policiji na pravovremenoj reakciji, koja je pokazala da niko ne može da bude iznad zakona.

Mi ćemo protiv ovog nasilnika, i ostalih koji pokušaju da uklone lisice podneti krivične prijave. Tome moramo stati na put i uvesti red, a u saradnji sa policijom i pravosudnim organima uticaćemo da se najstrože kazne bahati vozači koji direktno ugrožavaju uvođenje komunalnog reda u Beogradu – rekao je Čupković, dodajući da je nedopustivo da se veliki dužnici na ovakav način obračunavaju sa javnom imovinom.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO