HTC predstavio One M8: Telefon sa tri kamere

Tajvanska kompanija HTC, danas je predstavila dugo najavljivani novi HTC One (M8), najnoviju unaprijeđenu verziju nagrađivanog modela HTC One (M7).
Predstavljen u “Gunmetal Gray” boji , sa najnovijom HTC Sense 6 tehnologijom, novi model HTC One (M8) ističe se zahvaljujući kućištu od visokokvalitetnog metala sa Smart Sensor Hub konzolom koja predviđa potrebe korisnika i koristi Motion Launch.

Tehnologija Duo kamere se, pored glavnog UltraPixel modula, može pohvaliti i dubinskim senzorom koji bilježi i informacije o dubini slike i nudi primjenu mnoštva izuzetnih i kreativnih efekata koji će vam omogućiti do sada najbolju obradu vaših fotografija.

U trenutku od obične fotografije stvara portrete profesionalnog kvaliteta, promjenom fokusa uz primjenu funkcije UFocus.

Ova napredna tehnologija takođe funkcioniše i po principu „iza scene“ i fokusira scenu odmah po aktiviranju kamere – običnim pritiskom dugmeta za fotografisanje dobijate najoštriju moguću sliku.

Autofokus kamere funkcioniše brzinom od 300 milisekundi, a pametni LED Dual blic automatski bira tačnu boju i jačinu svjetlosti kako bi se postigli što prirodniji ten i fotografija profesionalnog kvaliteta.

Novi HTC nudi i Slow Motion režim, koji vam omogućava da snimate usporeni videosnimak, kako biste mogli da usporite akciju na onom dijelu na kom želite – savršeno za naglašavanje dramatičnosti momenta i isticanje određenog trenutka.

bgr-htc-one-m8-26

Specifikacije

Veličina: 146.36 x 70.6 x 9.35 mm

Težina: 160 grama

Ekran: Pet inča, Full HD 1080p

Procesor: Qualcomm® Snapdragon 801 čipset 2.3GHz quad-core procesor

OSA: Android 4.4 sa HTC Sense 6

RAM:2 GB

Skladištenje: 16/32GB uz slot za microSD do 128GB

Kamera 1: UltraPixel kamera + sekundarna kamera

Kamera 2: 5 MP

Baterija: Li-polimer 2600 mAh

Primjenom Sense 6 korisničkog interfejsa, novi telefon se može pohvaliti mogućnostima koje ovom proizvodu daju „šesto čulo“.

Na primjer, Motion Launch tehnologija može zahvaljujući ugrađenim senzorima trenutno da registruje poziciju i kretanje, što vam onda omogućava da koristite telefon bez aktiviranja ekrana.

Jednostavnim prevlačenjem ćete aktivirati uređaj, opcija Auto Answer vam omogućavada primite poziv približavanjem telefona uhu bez dodirivanja ekrana – što je vrlo korisno ako vam telefon zazvoni dok su vam ruke zauzete, a ako dva puta tapnete po ekranu, to će ga uključiti ili isključiti.

Sa dva dodira sa prednje strane Dot View futrole može se aktivirati funkciju Motion Launch i na taj način korisnik može da provjeri koliko je sati, vremenske prilike i primi obavještenja o primljenim porukama, mejlovima ili propuštenim pozivima – bez direktnog dodirivanja ili otkrivanja ekrana.

Regularan režim uštede energije pruža uštedu do 40 odsto baterije, ali tu je i ekstremni režim uštede energije za koji HTC kaže da kada je baterija potpuno napunjena, telefon može da radi i do 14 dana, istovremeno ne uskraćujući mogućnost da primanjana pozive, poruka i mejlova.

Režim se aktivira ručno ili automatski i nudi 60 sati dodatnog vremena na rezervi onda kada je baterija na 20 odsto, 30 sati na 10 odsto baterije i 15 sati na pet odsto baterije.

sandzakhaber / izvor: kolektiv.me

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO