Javor-Novi Pazar 1:0 – video (šanse i konferencija za novinare)

Novi Pazar – Golom Miloškovića u 45.minutu Javor je ostvario toliko željenu pobedu. Domaći su uložili mnogo truda kako bi ostvarili trijumf nad uvek neugodnim Novim Pazarom.

Prvu priliku gledaoci su videli već u 1.minutu kada je izveden korner a Đorđević nije bio dovoljno brz da dođe do lopte i smesti je iza leđa danas odličnog Šimića.  U 10. minutu Docić je pokušao da uposli Račića koji u prvom pokušaju ne dolazi do lopte, ona se posle loše intervencije Vukovića ipak vraća u noge napadaču domaćih ali on u padu nije uspeo da iskontroliše udarac i lopta odlazi pored gola. 15.min donosi  prvu priliku za Novi Pazar.

Arsenijević je odlično prošao po desnoj strani još bolje proigrao Rusmira a njegov udarac Mišić uspeva da odbrani i spasi čist pogodak. U  28. Smo videli odličan udarac Docića sa ivice šesnaesterca.  Ivelja i Docić su sve lepo osmislili ovaj poslednji se namestio, naciljao donji desni ugao ali je Šimić bio oprezan i dobrom intervencijom sprečio vođstvo domaćih. U 32.minutu  Ragipovića je šutirao tako da Mišić nije morao da interveniše. U 41. iznenadan udarac Račića. Lopta mu je došla niotkuda a napadač Ivanjičana pokazuje da nije zaboravio da igra. Sevnuo je poluvolej a Šimić teškom mukom ukrotio loptu. U 44.minutu Docić je majstorski izveo slobodan udarac a Šimić još jednom pokazao svoje golmanske kvalitete.  I kada su svi očekivali kraj prvog poluvremena Javor Matis dolazi do toliko željenog vođstva. Vidić se izborio za loptu nadomak protivničkog šesnaesterca krenuo sa njom ka golu Novog Pazara potom uposlio Ivelju a on Miloškovića koji se odlično snalazi i prizemnim udarcem pogađa mrežu ovoga puta nemoćnog Šimića. Samo što su pazarci krenuli sa centra Veselinović je odsvirao kraj prvih 45 minuta.
Dobru priliku da duplira vođstvo svoje ekipe imao je Milošković je u 61.minutu. Napravio je dar mar u odbrani Novog Pazara, poigrao se sa odbrambenim igračima pazaraca u pravom smislu te reči a na kraju nije imao sreće da da lopta posle njegovog udarac završi u mreži jer se na tom putu isprečila stativa. U 72. minutu domaći dolaze do prilike da postignu  svoj drugi gol i mirno dočekaju završnicu meča. Lopta dolazi do mladog napadača Čečarića koji izlazi jedan na jedan sa Šimićem a da ne bude  gola  odlučilo je iskustvo golmana gostiju. Odbijenu loptu Docić ne uspeva da pošalje u prazan gol. U poslednjih 7 minuta Javor Matis ostaje  sa 10 igrača. Milošković je za kratko vreme dobio dva žuta kartona i morao je u svlačionicu pre poslednjeg zvižduka Vukadinovića.  Na kraju Javor više nego zasluženo osvaja sva tri boda i ostaje u trci za superligaški status. U sledećem kolu Javor gostuje u Nišu gde ih čeka domaći Radnički.
izvor. zoomue.rs
POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO