Jutros u Novom Pazaru minus 10, a u Sjenici minus 12 stepeni

novi pazar

Novi Pazar – Najniža temperatura jutros je izmerena u Sjenici gde je izmereno minus 12 stepeni, a u Novom Pazaru izmereno je minus 10.

U Zaječaru su izmerena dva, Kikindi i Negotinu jedan, a u Somboru i Zrenjaninu nula stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Novom Sadu, Banatskom Karlovcu, Loznici, Beogradu i Chupriji, izmeren je minus jedan, Velikom Gradištu minus dva, a u Smederevskoj Palanci i Nišu minus tri stepena.

U Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Kragujevcu i Leskovcu izmerena su minus četiri, na Zlatiboru i u Kruševcu minus pet, a na Crnom Vrhu, u Kraljevu, Kuršumliji i Vranju minus šest stepeni.

Na Kopaoniku i u Dimitrovgradu izmereno je minus sedam, a u Požegi minus osam stepeni.

Visina snežnog pokrivača na Crnom Vrhu iznosi 39 centimetara, Zlatiboru 31 Kopaoniku 29, u Sjenici 24, Valjevu 21, Loznici 17, a u Negotinu 11, u Novom Pazaru 10, a u Novom Sadu i Požegi devet centimetara.

U Beogradu visina snežnog pokrivača iznosi osam, Banatskom Karlovcu sedam, Kragujevcu šest, Zrenjaninu i Smederevskoj Palanci pet, Chupriji četiri, Kuršumliji i Dimitrovgradu dva, a u Somboru jedan centimetar.

Izvor: Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO