Kancelarija za mlade: prikupljen novac za operaciju male Merime!

Pre nedelju dana novopazarska Kancelarija za mlade pokrenula je akciju prikupljanja novca za neophodnu operaciju jednogodišnje Merime Nikšić Kurtanović u specijalnoj bolnici „Sveti vid“ u Beogradu.

Uz pomoć prikupljenog novca u rekordnom roku, mala Merima će imati dva operativna zahvata na oku u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Građani Novog Pazara još jednom su pokazali da su jedinstveni kada je nekome potrebna pomoć. U rekordnom roku u ovoj akciji prikupljena je pomoć u iznosu koji je dovoljan, a koji će već danas biti prebačen na račun bolnice „Sveti vid“.

Ovu akciju pokrenula je Kancelarija za mlade. Oni su uz pomoć kutija koje su bile raspoređene po ugostiteljskim objektima i putem žiro računa obezbedili Merimi da se što pre operiše kako bi povratila 80% izgubljeni vid.

U akciji za rekordnih šest dana prikupljeno je 445 hiljada dinara, rečeno je na konferenciji za medije.

Kako je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare povodom uspešno sprovedene akcije novac će direktno biti uplaćen na račun bolnice „Sveti vid“, a mala Merima će imati i dve operacije. Lekari su po pitanju Merime optimisti i garantuju dobre rezultate.

Pazarci su dokazani humanisti, i ovog puta su položili test sa najvećom ocenom.

Maloj Merimi puno sreće…

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO