Memić: Razumem paniku pojedinih stranaka

„Razumem paniku pojedinih stranaka, jer na naše zadovoljstvo gradski odbor SDP-a predstavljaju mladi, obrazovani, sposobni i ambiciozni ljudi, koji će u budućnosti voditi ovaj grad“, rekao je predsednik odbora SDP-a u Novom Pazaru Husein Memić.

On je istakao da svakog dana sve veći broj građana dolazi u prostorije stranke, kako bi se uključio u rad novoizabranog gradskog odbora te stranke.

Predsednik gradskog odbora Sandžačke demokratske partije Husein Memić je izrazio zadovoljstvo i zahvalio velikom broju građana, a pre svega mladim ljudima, koji u poslednjih nekoliko dana dolaze u prostorije te stranke kako bi se uključili u rad novog gradskog odbora te partije. Kako je istako Memić, ti mladi dolaze sa problemima, a SDP vide kao stranku, koja im može pomoći.

„Svatam paniku pojedinih stranaka, koji videvši preko 400 mladih ljudi, koliko sada broji Gradski odbor SDP-a, na svojim društvenim mrežama i putem prljave kampanje pokušavaju da te ljude uprljaju. Zadovoljstvo mi je da su članovi Gradskog odbora svakodnevno u prostorijama stranke i pokušavaju da reše goruće probleme ljudi. Mi se bavimo pozitivnim stvarima i ovom prilikom želimo da pozovemo sve druge ljude da se i oni ugledaju na nas, a ne da vode prljavu kampanju. Gradski odbor Sandžačke demokratske partije će sigurno dati podršku razvoju Novog Pazara, jer ga čine mladi ljudi, željni dokazivanja, koji su najbolji u svojoj čaršiji i siguran sam da će u budućnosti oni voditi ovaj grad“, kaže Memić.

Memić je pozvao građane da na predstojećim parlamentarnim izborima podrže listu na kojoj se nalazi predsednik SDP-a Rasim Ljajić.

 

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO