Mesi i Pike hvale Ronalda

46

Argentinski reprezentativac i fudbaler Barselone, Lionel Mesi, izjavio je da je bio jako srećan kada je Ronaldo postizao golove Švedskoj.

Podsetimo, Ronlado je u revanš susretu baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo Švedskoj postigao tri pogotka, a danas mu je stigla čestitka i od Mesija.

Bio sam jako srećan zbog Ronalda kada je postigao te pogotke. Mislim da je fenomenalno kada sve najbolje reprezentacije izbore plasman na Svetsko prvenstvo, a Kristiano igra za jednu takvu. Ronaldo igra na neverovatnom nivou“, izjavio je Mesi, pa je dodao:

Ne znam da li je to njegova najbolja utakmica, ali znam da je uvek prisutan, da uvijek postiže pogotke, te pomaže svojim saigračima da rade isto. Na ovom visokom nivou je već godinama, pa čak i kad igra slabije, čini se da igra sjajno“.

47

Takodje, odbrambeni fudbaler Barselone, Žerard Pike, u razgovoru za “Esport 3” sipao je komplimente na račun Kristiana Ronalda.

Naime, Pike je istakao je Ronaldo čovek za čistu desetku, te da bi po svom profesionalizmu trebao biti primer svima.

Ronaldo je čovek za čistu desetku. Divim se njegovom profesionalizmu koji bi trebao biti primer svima. Mesi i Ronaldo zbog svojih međusobnih duela čine jedan drugog boljim fudbalerima. Njihovi novi okršaji biće bolji nego do sada“, izjavio je Pike, pa se potom osvrnuo na Barselonu:

Kada od 2008. do danas osvojite 10 titula onda ne znači da ste najbolja ekipa u klupskoj istoriji, već da ste najbolja ekipa u kompletnoj fudbalskoj istoriji.”

SandzakHaber.net / Sportklik.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO