Mihajlović gledao Ljajića iz lože, “vučica” odnela bodove iz Parme

U poslednjem meču trećeg kola Serije A, fudbaleri Rome pobedili su u gostima Parmu sa 3:1 posle preokreta, došavši na drugo mesto tabele.

Utakmici je prisustvovao i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović, koji je iz lože, zajedno sa svojim nekadašnjim saigračem i trenerom Robertom Manćinijem, gledao duel u kome je Adem Ljajić odigrao 50-ak minuta.

Ljajić se nije baš nešto naigrao protiv raspoložene ekipe Parme, koja je sasvim zasluženo došla do vođstva u 39. minutu, kada je na centaršut Kasanija sa desnog krila odlično reagovao Biabiani i glavom, sa oko osam metara, poslao loptu u mrežu pokraj bliže stative.

Sve se promenilo na terenu kada je počelo drugo poluvreme. Već u 47. minutu na lucidnu asistenciju Pjanića, iskosa sa desne strane odlično je reagovao Florenci, čiji je polu-volej poravnao rezultat. U 70. minutu Toti je krunisao preokret pogotkom na lob-dodavanje Strotmana, no pitanje je da li se “princ Rima” našao u ofsajdu kada je lopta pošla prema njemu.

Strotman je u 84. minutu obezbedio ceo plen za “vučicu” pred njen gradski derbi, pogodivši mrežu Parme iz opravdano dosuđenog penala.

20130916-233203.jpg

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO