Milanović na slatkim mukama pred duel sa Javorom

pekaric i milanovic

Šef stručnog štaba Milan Milanović rekao je danas da očekuje dobru utakmicu u subotu protiv Javora.

– Velika je konkurencija među igračima i vrlo su ambiciozni kako bi se nametnuli za prvi sastav što sigurno obećava dobru partiju u subotu, izjavio je Milanović. Milanović ima i slatkih problema u odabiru igrača jer na raspolaganju ima veliki broj kvalitetnih fudbalera.

-U dilemi smo za tri pozicije ne zato što neznamo koga da stavimo već zato što su momci veoma kvalitetni ali presudiće taktika za koju se odlučimo. Ili ćemo ići na igru iz prekida ili ćemo pojačati sredinu i tako biti brži i agrsivniji, kazao je Milanović.

Javor je ekipa koja deset godina već po tradiciji igra zatvoren fudbal ali poslednjih godina igraju dosta atraktivnije i imaju puno igrača napadačkog profila tako da neočekujem da će se braniti u subotu, dodao je Milanović.

Nino Pekarić će debitovati u subotu protiv Javora

-Dolazi nam ekima koja mnogo bolje igra na strani ali uz maksimalno zalaganje svih nas, kojima šef bude ukazao poverenje, nadam se da ćemo doći do pozitivnog rezultata, rekao je Pekarić.

Na pitanje novinara da prokomentariše trenutnu poziciju na tabeli Milanović je rekao:
-Prevashodni cilj je da obezbedimo dovoljan broj bodova za opstanak a kada se “dočepamo” sredine tada ćemo razmišljati možda i o Evropi.

Utakmica Novi Pazar – Javor igra se u subotu na Gradskom stadionu a počinje od 16:30h

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO