Milanović – Razlog za odlazak je porodične prirode – sve pohvale za upravu!

Novi Pazar – Trener FK Novi Pazar Milan Milanović izjavio je večeras da su razlozi za napuštanje Fudbalskog kluba Novi Pazar čisto porodične prirode i da ne želi da bude kao sa drugim trenerima koji su napuštali Novi Pazar i govorili loše o tom klubu. On je pohvalio upravu kluba i navijače Novog Pazara.

Milanovic - Trener
Milanović je istakao da što se njega i uprave Fk Novi Pazar tiče sve je bilo korektno. “Isplaćen sam i ispoštovan maksimalno od strane uprave kluba imao sam dobru saradnju sa svim ljudima. Želim da budem kod kuće sa svojom porodicom jer već pet godina radim van Beograda a imam decu koju ne viđam dovoljno. Mnogo sam energije potrošio u proteklih pet godina i sada vidim perspektivu u nekom drugom radu Imao sam dobre finansijske uslove i bio sam sve ispoštovan. Jednostavno hoću da budem kod kuće i da ovde treniram nekoga u Beogradu. Klubu želim sve najbolje da se otstvare želje pa i Evropa” zaključio je Milanović.

Trener koji je proglašen za najboljeg u JSL ove jeseni neće u Vojvodinu, a ni da ostane u Novom Pazaru. Iznenađujuće – ide na Karaburmu, javio je SOS Kanal.

Ne bi bilo ništa čudno u ovoj vesti da Milanović nije trener Novog Pazara, da je, prema pisanju medija “koketirao” sa Vojvodinom, i da OFK Beograd nema trenera, a reč je o Zlatku Krmpotiću i da se nije pominjalo da bi moglo da dođe do promene na klupi “romantičara”.

Bilo kako bilo, prema saznanjima beogradske sportske televizije, Milanović bi od zimske pauze trebalo da preuzme OFK Beograd, a kao potencijalni trener Novog Pazara pominje se Dejan “Švaba” Đurđević, nekadašnji trener upravoi OFK Beograda.

Predstavnici Novog Pazara rekli su danas da su iznenađeni najavama da će Milanović preuzeti Vojvodinu, jer su u petak dogovorili sve oko nastavka saradnje.

Pitanje je ko će onda na klupu “lala”…

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO